Vardagslyx!

I dag var min medryttare A här igen, och vilken vardagslyx det blir när man får hjälp ett par dagar i veckan! När jag kom ut (en kvart försenad) i stallet var allt foder fixat och en box redan mockad, sen hjälptes vi åt med resten och ta in hästarna. Idag blev det fokus på Valborg, A tog med henne på en promenad runt byn för att de ska få lära känna varandra och det hade gått bara bra. Jag tänkte jag skulle fota Valborg innan de gick iväg men hon var så taggad och kunde absolut inte stå still så pass länge att jag hann trycka ner avtryckaren, så de foton jag lyckades ta blev lite "i farten". Medan de var ute och gick hann jag både in och vända och säga godnatt till dottern och flytta staket, super!  

Valborg på språng! Men snygg är hon! :) Jag tror dock att hon ser lite smalare ut på bilden än i verkligheten, fotot här nedanför är också taget för mindre än en vecka sen och lite mer representativt vad gäller magomfånget :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-