Vad gör vi???

Det undrar ni kanske? Det har hänt en del sen sist. Utomhusförutsättningarna är inte de bästa just nu kan man säga, utan att överdriva.Hovslagaren var som sagt här 26/4, fem dagar senare hade damerna planterat ALLA skorna i leran i hagen, SUCK!! Valborg klarar sig utan skor för hon är ju van, men Ettan skulle behöva framskor i alla fall om hon ska ut och jobba. Hon har dessutom slagit bort en ordentlig bit av hovväggen på ena bakhoven. Hovis var här och tittade på det för säkerhets skull idag men konstaterade att det inte var något som han behövde eller kunde göra något åt i nuläget. Han skämtade om att de där billiga sömmen i papper som han använde sist nog inte var så bra, hahaha... Så aktivitetsmässigt har det inte hänt så mycket sen sist tyvärr, Ettan fäller fortfarande drivor av vinterpäls och vi väntar på att det åtminstone ska bli vår snart... 

 

Positivt är att mina damer går jättebra ihop ute i hagen. Efter de första dagarna med lite sura miner har de fastställt hierarkin och står varje dag och kliar på varandra. Valborg har brunstat och då stod Ettan och nafsade på henne och de pep båda två, hahaha. Vi har också fått en ny hyresgäst i stallet sen en dryg vecka tillbaka, en 8-årig arab som är jättetrevlig, så det känns bra!

 

Återkommer när det blir lite mer action :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-