Gyttjebrottning någon??

Idag har jag peppat mig själv med "det är bara en månad kvar, sen är det torrt igen". Det är så sjukt geggigt ute!! Vi har fläckvis ganska mycket snö kvar (jo faktiskt!!) samtidigt som tjälen inte försvunnit än, vilket gör att allt smältvatten ligger kvar i markytan och gör det otroligt blött! Så blött att Ettan tappade en framsko på vägen in från hagen till stallet, en promenad på sådär en 30 meter. Jag vet att den satt på innan hon gick ut ur hagen men i den lilla backen upp mot stalldörren satt den helt plötsligt jättelöst och på sned under hoven. Jag kände mig nöjd när jag tog fram min lilla verktygslåda med hovslageriverktyg och lyckades få bort både sko och alla söm :) Vinterdojor med snösulor och simmig lera är en väldigt dålig kombination, tur att hovslagaren kommer på torsdag! Till dess blir det vila och koll att hon inte gjort illa sig på sömmen när skon satt snett. På torsdag ska Valborg också få skor fram för första gången, hoppas det går bra!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-