En duktig och en tok!

Ettan och Valborg fick komma ut på arbetspass samtidigt för första gången idag, med blandat resultat kan man säga... Ettan skötte sig bra med ny pilot i sadeln, snön som kom i natt hade börjat tina så hon fick en hel del snöklumpar i skorna men i övrigt gick det bra. Men Valborg, vilken tokmaja! Kanske var hon glad över att få sällskap, eller för att hon fick komma ut i nysnön, för hon var heltokig. För det första tyckte hon det var jättekonstigt att vi inte skulle hänga på Ettan runt spåret, men det må vara hänt och det gick ganska fort över. När vi sen gjorde halt så nästan kastade hon sig ner i snön och skulle rulla sig, med tömkörningsgjord och allt! Det var inte så att hon stod och skrapade så jag fick någon föraning om vad som skulle hända utan hon bara la sig ner helt sonika, tre gånger dessutom! Mellan snöbaden försökte jag longera henne vilket gått jättebra tidigare, men i dag var hon överallt och mest uppe i luften! När jag motarbetat tokrycken och till slut blev lite arg på henne så frös hon fast ett par gånger och vägrade nästan att röra på sig. Lite tonårstrots här tror jag :)

Nä nu är det dags att hoppa i säng, see you!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-