Det kom en CD-skiva...

Idag fick jag en CD-skiva i brevlådan. Den var från Paul Schockemöhle och innehöll Flyinges hingstkollektion 2012. Satte mig tidigare i kväll i soffan och skulle titta på min CD, men tji fick jag! Min jobbdator är så liten att den faktiskt inte har någon CD/DVD-drive, det hade jag helt glömt av :(

Och ute snöar det. Igen. Hästarna var kalla när de kom in efter en hel dag ute i snöstormen, trots att de har haft täcken på sig. Ingen höjdarkväll alltså, nya tag i morgon för då ska det sluta snöa och bli plusgrader igen.   

Vi längtar efter sommarvärmen! Ettan i sommarfrisyr, augusti 2011

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-