Inga ponnyer alltså??

Passade på att mäta Valborg när hon stod ute i stallgången igår. Hon tyckte att mätkäppen gjorde ett lite läskigt ljud när jag drog ut den så hon sträckte kanske lite extra på sig, hon var i alla fall över 1,48. Så det är tveksamt om det blir någon kvalitetstävlan till hösten. Ska vi satsa på det så måste jag mäta henne innan, för de ponnyer som är mätta inom ponnymått samma år mäts inte på plats. Med tanke på att hon garanterat ligger på gränsen så åker jag definitivt inte iväg med henne utan mätintyg, mäts hon över ponnymått på plats får hon bara delta utom tävlan och åka nästan 30 mil enkel väg och sen inte får tävla är inte ett alternativ!

 

Vi provade hennes nya raka bett igår och det verkade hon trivas med, det blev väldigt lite tuggande. Medan hon stod i stallgången tog jag också fram pallen och hängde lite över ryggen på henne. Hon tittade lite misstänksamt på mig när jag klev upp på pallen och plötsligt befann mig så högt upp, men hon brydde sig inte så mycket om att jag hängde lite på henne. Fast hon kom snabbt på att hon slapp mig om hon tog något steg åt sidan ;)

 

Ettan fäller så mycket päls nu att det blir en driva på golvet runtomkring henne varje borstning. Valborg har fällt klart det värsta men Ettan är lite efter i fällningen, det beror väl säkert på att hon är klippt och lite frusen. Nästa vecka ska det tydligen bli snö igen, vi hoppas de skojar... 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-