Borta bra men hemma häst!

Vi landade i vintriga Umeå vid kvart i sju, och mina damer såg lite förväntansfulla ut när jag ropade på dem när vi landat hemma på gården. Sen var det bara att hoppa i stallkläderna och ta in guldklimparna. Båda hälsade med hummande, Valborg lite mer lågmält än Ettan som vanligt. Det blev inget träningspass i kväll, kände att jag hade fullt upp med att packa upp och plocka fram dotterns utekläder så de kommer med till dagis i morgon, samt att "logga in" hjärnan på jobb imorgon och kolla igenom jobbmailen, 31 till antalet... Svarade på två annonser förra veckan från tjejer som söker häst att vara medryttare på, hoppas att någon av dessa passar oss! Det vore kul med ridsällskap, lite hjälp med Valborg nu när hon ska börja jobba på allvar, och lite avlastning då och då. Vi får se!  

 

Passade på att shoppa när jag var i Småland, både på Hööks och Charlies, det kan man bara inte låta bli! Det blev både det ena och det andra, bl.a. varsitt nytt bett till damerna. Ettan är så känslig för förändring när det gäller bett och träns men nu har jag bestämt mig för att testa ett rakt, tunt gummibett med  fasta ringar till henne. Valborg har ett tredelat gummibett med fasta ringar så hon fick ett rakt metallbett med fasta ringar istället. Tänkte jag ska prova rakt bett på båda då hästtandläkaren rekommenderar raka bett. Valborg har så smäckra ben så hon fick ett par egna bakbensskydd, eftersom Ettans är en storlek för stora. Och så fick jag två nya ridtröjor och fina skinnridhandskar också, aldrig fel!  

Expert X-country terrängskydd till Valborg, fast svarta. Valde dessa eftersom de inte suger åt sig vatten, börjar bli trött på neoprenskydd som aldrig torkar...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-