Påsk i Småland!

Mitt på dagen styrde vi kosan söderut för att fira påsk hos familjen, min alltså, i Småland. Fyra dagar utan hästar kändes helt okej, och skulle jag få abstinens kan jag ju alltid hälsa på moster Kinna och kusin Jonna på Stall Stommen :)

Självklart ska jag också passa på att ta en tur till Charlies och Hööks, det finns alltid skäl att spana på hästgrejor! Så uppdateringen här blir nog inte så frekvent under påsken, vi återkommer nästa vecka.

Glad påsk! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-