Motivationsdipp...

Jag vet inte om det är det kalla vädret, med minusgrader och snålblåst, eller något annat som har gjort att jag har haft ont i handlederna i veckan. Det har annars varit ovanligt bra senaste månaden, men den gångna veckan har jag inte varit jättefräsch. Naturligtvis sammanfaller det också med att Jazons matte är bortrest så jag ska mocka hans box också i fyra dagar, jippiii... Igår lördag hade jag tänkt ta ut båda damerna på lite olika aktiviteter men jag bara kände att jag inte hade lust, man blir inte så sugen på att rida när det gör ont, så de fick helt enkelt gå och skrota. Men idag ska jag skärpa till mig! Framför allt Ettan blir understimulerad av att inte få komma ut och pysa ut lite energi så hon ska få sig ett ridpass idag, det är bara att bita ihop! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-