Bruksprov!

I helgen är det bruksprov för ridponnyhingstarna, det ska bli kul att se om det blir någon ny stjärna som blir godkänd. Det var hela tretton hingstar anmälda (länk), det var kul!! Av tretton anmälda är sex stycken treåringar, medan tre stycken av de äldre är godkända sen tidigare: Brännornas Rigoletto RP 168 och de båda halvbröderna Elphins Roquefort RP 174 och Hollys Cerwin RP175 som godkändes förra året.

Den som enligt mitt tycke är mest intressant är Stall Phems Claudius (e. Constantin, tysk welsh sekt. B med internationella meriter) som i höstas som 2,5-åring blev första svenska ridponnyhingst att godkännas och bli premiehingst i Tyskland.

Ja vi får se hur det går, kanske godkänns någon idag som får den äran att bli pappa till någon Visionuppfödning i framtiden!  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-