Marodören Valborg!

I går kväll blev det mockning av hela ena vinterhagen när jag äntligen fått gödselcontainern tömd. Företaget som jag hyr den av är inte riktigt mina favoriter just nu efter att de lovat när jag ringde i onsdags förra veckan att de skulle tömma den innan helgen och sen inte kom. Det gjorde att jag inte kunde mocka hagarna som planerat i helgen. Efter att jag ringt dem igen i går och lite syrligt talat om att jag inte ville låta mina hästar stå i skit inomhus resten av veckan så tog det bara en timme sen var den hämtad. Lite trist att man ska behöva bli irriterad innan det händer något, det var dessutom likadant förra gången. Hursomhelst, med "hjälp" av en otroligt nyfiken Valborg fick jag i alla fall en hage städad. Hon är så social och ville gärna vara med och spana in vad jag höll på med, och kunde inte låta bli att både smakprova träskaftet på krattan och mecka med skottkärran så den höll på att tippa flera gånger. När hon till slut lyckades peta till krattan så den ramlade på henne och hon var en hårsmån från att springa rakt över mig när hon skulle springa ifrån krattmonstret så blev jag less och efter det fick hon hålla sig på krattlängds avstånd. När jag schasat tillräckligt många gånger åt henne blev hon sur och gick iväg och försökte bråka med Ettan istället och sen ställde hon sig och sura i ett hörn som ett barn, hahaha :) 

 

Om tövädret fortsätter blir det Ettans hage också i veckan. Med henne är det ingen större risk att det blir för närgånget, för efter att hon också vält krattan på sin egen mage EN gång förra vintern så håller hon sig på behörigt avstånd från krattmonstret. Det är en känslig tjej, och hästar glömmer aldrig...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-