Valborg-träning

Idag tyckte jag att det var dags för Valborg att komma ut på äventyr utanför gården. Jag klädde på henne benskydd, träns och tömkörningsgjord med schabrak under, sen tog vi rygg på coola farbror Jazon och promenerade bort till grannens ridbana knappt tio minuter bort. Valborg tittade sig omkring på vägen men tyckte inte att varken brevlådor eller omkullblåsta soptunnor var läskiga. Hon tuggade väldigt på bettet, det märks att hon nog inte har tränat på ett tag, men jag satte longerlinan i grimman så hon fick greja med bettet i fred. På ridbanan gick vi runt och gjorde många halt-och-start, hon lyssnar bra på röstkommando och verkar lättlärd. Sen blev det lite onödigt spännande när en okänd häst också kom in på banan, då blev hon lite spänd en stund men efter något varv var han inte så spännande längre. Sen promenerade vi hem till Ettan igen, som stod och gnäggade ute i hagen. Valborg får absolut guldstjärna idag, och kommer nog att sova gott i natt efter alla intryck!  

Hemma igen efter träningspasset

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-