Lite blåsigt...

I fjällen har de uppmätt orkanvindar under dagen, här vid kusten har vi "bara" haft storm. Jazons vattenbalja hade blåst iväg i hagen och det säger en del, det är en 65 liters balja som troligtvis inte var helt tom när den gav sig iväg, så det är lite friskt idag. Det jag undrar är varför många hästar blir som tokiga när det blåser? Valborg och Ettan for omkring båda två i hagarna och verkade ha jättekul när jag tittade ut vid middagstid. Jag hade tänkt ta ut Valborg en sväng på gården igen ikväll, men det kändes som en onödig utmaning. Det blev ett ordentlig ryktpass istället och hon tycker det är så skönt att hon slutade äta och bara stod och hängde med huvudet och njöt, sötnosen! Ettan fick också ett par varv med borstarna och jag konstaterade att de båda är väldigt blanka och fina mina damer! Ettan är precis lagom i hullet nu medan Valborg kan behöva bli av med några trivselkilo över revbenen och få lite muskler istället så småningom ;)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-