Vår i luften, minsann!

Den gångna helgen har varit fantastiskt skön! Idag har det varit fem plus, strålande sol, takdropp och korvgrillning i våran snögrop vid carporten. Valborg har fått sitt första "arbetspass", inte så allvarligt som det låter. Jag tog in henne ensam i stallet på förmiddagen och ställde henne i stallgången och det gick bara fint. Jazon som blir lite upprörd när någon lämnar flocken stod ute i sin hage och ropade, men Valborg tyckte det var helt okej att vara inne med mig och morotsgodisarna och brydde sig inte nämnvärt om den upprörda farbrorn utanför stallet. Jag tog på frambensskydden och sen gick vi på promenad runt infarten på framsidan av stallet ett antal varv innan vi gick tillbaka in igen. Väldigt odramatiskt, skönt!

 

Dottern fick åka häst och vagn på ridlekis idag, alla fick prova att hålla i tömmarna så hon var riktigt nöjd :)

På eftermiddagen blev det ett kort pass på ridbanan med Ettan. Hon vaccinerades i veckan så vi tog det lugnt idag, fokuserade på att få henne rak och red sen lite skänkelvikningar i både skritt och trav. När vi kom hem var det en snöskoter hos grannen, Ettan är hysteriskt rädd för skotrar sen hon blev skrämd förra vintern. Vi stod en stund ute på gården så hon fick titta på den i lugn och ro på hemmaplan, det var nog nyttigt för henne.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-