Valborg är här!

Mitt mål har länge varit att ha två ston i min avelsverksamhet. När kroppen sa ifrån tidigare i vinter blev jag tvungen att inse att jag inte kunde ha tre hästar, med allt kroppsarbete det innebar. Det var tufft att inse att jag inte klarade av att mocka Ediths stora fölbox varje kväll, och både hon och Elba såldes under januari. Stallet blev väldigt tomt, eller rättare sagt halvtomt, och när jag fick erbjudande om att köpa Valborg kunde jag inte släppa den möjligheten. Så igår spånade jag stallets minsta box och vid halv sex kom hon, min nya lilla ponny. Valborg är en svensk ridponny på fyra år som förhoppningsvis ska bli Ettans kompis i många år framöver! Mer info om Valborg finns under "Avelsston". 

Valborgs första dag som norrlänning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-