Naturen anfaller!!!

Efter att jag gav Ettan så himla mycket beröm i förra inlägget så kan jag säga att idag var hon inte riktigt klok!! Följde med Jazon ut på en tur i kvällsmörkret tidigare i kväll, och Ettan hade ett väldans sjå att värja sig för alla snöklumpar som hotade att sluka oss hela, SUCK.... Jag trodde jag hade pyst ut det mesta av hennes överskottsenergi i går när vi tog ett pass hemma på gården, men ack vad fel jag hade, och oj vad fånig hon var i dag! På ett ställe utmed grusvägen hade de grävt så marken fläckvis hade kommit fram ur snön, och dessa svarta fläckar var så läskiga att hon var på väg att backa ner i djupsnön i ett dike för att slippa gå förbi. Ja jisses, det här ridpasset får vi glömma fortast möjligt. Jag vet ju att hon kan vara så här när hon har vilat ett tag, och det kan verkligen bara bli bättre för idag låg hon inte på plus när vi kom hem.... Men svettig var hon, så imorgon kanske hon inte är så energistinn i hjärnan :) 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-