Fyra otacksamma galningar och tre världskrig senare...

Jag lät som sagt hästarna äta frukost inne i morse pga iskylan. Men vad får man för det? När jag kom ut igen vid tio och skulle släppa ut dem möttes jag av fyra frustrerade (o)djur som tittade uppfodrande på mig som för att säga "Hallå, du missade en liten detalj när du var här sist, nämligen att SLÄPPA UT OSS!!!!!!!". De fick sig en smärre chock när de kom ut utanför stalldörren, men glatt skuttade de ut med lite extra fart under hovarna allihop. Vi får väl se hur lång tid det tar innan de står och hänger innanför grindarna.... Sen var det bara att ta itu med mockningen, det märks verkligen skillnad när de stått inne nästan fyra timmar extra på morgonen, det såg ut som om en bomb briserat i varje box med spån, torv och nedtrampat hösilage i en enda röra, jihaaaa! Mina armar fick ett tufft pass, det är tacken för att man försöker vara lite snäll...   

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-