Brrrrrrrrrr!!!

Ja, jag vet att jag frivilligt har flyttat till Norrland, men på vintern undrar jag ibland varför pga att den är gaaanskaaa lång och kall. Januari brukar vara värst köldmässigt och idag har kvicksilvret legat på -19 grader, småkyligt. Stackars Ettan som är spårklippt var kall när hon kom in trots att hon hade dubbla täcken ute och fick lite extra mat. Hade tänkt rida men skonade henne från att behöva gå ut igen, dessutom "halvnaken" med bara ridtäcke. Nä, vi avvaktar ett par dagar. Till dess får jag försöka hitta någon slags säkerhetssele med tanke på att hon inte gått så mycket de två senaste veckorna ;)

Dressyrpass med Ettan för ett år sen, januari 2011.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-