Snöplums!

Idag fick Ettan ett kort men väldigt jobbigt träningspass. Hon har varit lite överladdad i veckan, har inte varit ute och rört på sig sen i söndags så det var dags. För att släppa ut lite överskottsenergi så skickade jag ut henne i djupsnön i Ediths hage. Edith är lite bekväm av sig och har bara gjort ett smalt spår utmed staketet till Elbas hage och en liten upptrampad plätt där hon står och äter, så det blev ett tufft pass för Ettan i 5-6 dm djup orörd snö. Hon är så duktig! Trots att jag inte har tränat henne lös sen i början av förra sommaren när hon stod kvar i sitt gamla stall så lyssnade hon och saktade av och gasade på fast jag stod 30 meter bort och dirigerade. Det var lite mörkt i bortre ändan av hagen men det hördes tydligt var hon var på flåsandet :) Efter 10 minuter fick det vara nog, hon kommer nog ändå att få ordentlig träningsvärk stackarn! Hon var ialla fall väldigt lugn och såg ganska trött ut när vi kom in så det var behövligt med lite motion. Men det kommer att göra ont i morgon....

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-