Ja nog blev det vinter!

Jag som har gnällt på leran ända fram till för någon vecka sen, nu har jag fått så jag tål vad gäller snö... Det har vräkt ner runt fyra decimeter på några dagar, så tack nu räcker det! Jag hade tänkt att jag skulle prova att tömköra Edith i hagen när det blev lite bättre underlag, dvs när det äntligen kom lite snö och inte var så knöligt, men det kommer att bli ett jäkla träningspass att knata runt och försöka hålla jämna steg med de där älgbenen i djupsnön nu, puh! Är lite sugen dock, vi får se.... Hästarna diggar i alla fall läget och rullar och busar runt.

 

Igår var hovis här och alla skötte sig fint. Ettan var ovanligt snäll, hon kan vara lite tramsig med sitt ena bakben ibland men igår gick det så bra att hon fick godis av hovslagaren, då har man skött sig! :D

Norrländsk vinter som den ska vara! Nu ska jag gå ut och skaka av elbanden all snö och is så ingen kliver ut, inte kul men det måste göras som synes....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-