Min egen ridbana...

Idag blev det ett dressyrpass med Ettan ute på vår infart. Eftersom det är en gräskulle i mitten liknar det mer en ovalbana än en ridbana, men det funkade helt okej! Det har kommit mer än 2 dm snö de senaste dygnen följt av regn i morse så det rasade lite snö från taket då och då, det tyckte Ettan var läskigt så koncentrationen var inte på topp från början men när vi väl kommit igång så gick hon riktigt bra. Det blev mest skrittövningar pga humöret och det lite sliriga föret med korta broddar men några långsamma travslutor fick vi till. Hon har haft lite svårt för att böja åt ena hållet tidigare men det funkar så bra nu att jag faktiskt har glömt bort vilken sida vi hade problem med :)  Sen var hon på "piaffhumör" idag också, ge oss några månader till så kommer den här lilla härliga hästen att trampa på med finess! Halleluja!

 

Imorgon kommer Umeås bästa hovslagare Johan och servar hela stallet, det behövs för Ettans bakskor är lösa båda två. Imorgon kommer eventuellt också Emil och hälsar på, inte heller det någon släkting utan nästa stormväder på tur efter Dagmar, jippiii....

 

Nu finns det lite nya foton från nyårsafton på Edith och Elba på deras sidor! Ska uppdatera Ettans också med nya ridbilder, men vi måste få lite bättre fotoväder först.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-