Vinterbus!

I morse när jag släppte ut hästarna hade det kommit ett par centimeter snö, knappt så det täckte marken men rackarns vilken gnista det framkallade hos de fyrbenta! Edith som har smugit ut på isen travade kavat ut genom stalldörren och Elba drog en spontanrepa i hagen innan matlugnet lägrade sig. Ettan verkade inte speciellt berörd men när jag släppte henne i hagen drog hon i väg en serie bocksprång som hade gjort vilken rodeohäst som helst imponerad! Jag vågade knappt titta, tydligen hade alla förutom jag glömt att det var blankis senast igår, men det gick vägen... Edith och Elba tog några showrundor utmed staketet när det var dags att gå in också. Det var så HÄRLIGT att se lite glädjeskutt efter allt surande i höstens lera, nu hoppas vi att det fortsätter så här ett tag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-