Stuteri Vision goes YouTube!

Jag har vid flera tillfällen under hösten försökt skapa ett konto på YouTube för att kunna lägga upp filmer på hästarna, men det har BARA INTE FUNKAT. Igår testade jag igen, och vips! Jag förstår inte varför det helt plötsligt fungerade, men från och med igår har Stuteri Vision en egen kanal på YouTube, kolla HÄR! Än så länge bara samma filmer på Elba från oktober som ligger på hennes sida, men tanken är att det också ska bli ridfilmer mm, så håll koll på "tuben"!

 

I övrigt är det eländigt, vädret har fastnat på 2-3 plusgrader och regn/blötsnö, värsta tänkbara väder för stackars hästar både med och utan täcke. Blötsnö på marken med vatten och gegga under, jippiii... Ettan smet faktiskt i morse för att hon inte ville gå in i sin hage och jag drog av henne grimman liiite för snabbt, då var jag glad att jag har en fålla ända från stalldörren till grindarna så hon kom inte så långt. Att jaga hästar i trädgården i kolmörkret innan dagis och jobb (och frukost) hade inte "gjort min dag"... Hon har lite hyss för sig ibland när hon har överskottsenergi, förra veckan var det glaserat på vägarna så det har varit en veckas ofrivillig vila för damen. Men nu ska jag vara ledig två veckor under jul och nyår och då ska det ridas, fotograferas och filmas!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-