Som ketchup i glasflaska....

Först kommer inget.... sen inget.... sen kommer ALLT på en gång! Jag talar om årets norrländska vinter (och ketchup i glasflaska, en värdelös kombination!). I måndags när jag tittade ut var det äntligen vitt på marken, en första blyg centimeter snö, den femte december. I dag klass 2-varning utfärdad av SMHI, storm och en decimeter snö på en eftermiddag. Usch tänker många men jag kunde inte låta bli att tycka det var lite mysigt när det knakade i huset och snön yrde runt knutarna. Hästarna var inte lika förtjusta som stått i ovädret hela dagen, men de fick lite extra mat och fick komma in tidigare ikväll. Det var för ovanlighetens skull helt tyst under middagsstunden, alla njöt av att komma in i värmen och ångan från blöta hästar låg lika tät i stallet som dimman i Lützen. En decimeter snö till ovanpå pucklarna i hagarna så kan nog hästarna snart bli insprerade att dra en repa i hagen och jag passa på att fota och filma, det var längesen nu. Lite nya ridbilder ska det också bli när solen tittar fram igen, längtar till gnistrande vinterdagar och långa ridturer i snön!     

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-