Varde ljus!! ELLER Solglasögon någon??

Det har varit två hektiska dagar, fredag-lördag har elektrikerna varit här och fixat elen i ladugården så nu har vi fått ORDENTLIGT lyse i stallet istället för den futtiga bygglampan vi haft hittills. Nästan gränsfall att det är läge att sätta upp en hylla med lånesolglasögon för eventuella gäster B-)

Oh my Gosh! Vi har inte riktigt vant oss än....

Ungefär så här såg det ut innan, pannlampa ja tack!

Förutom elrenoveringen så har vi också fått upp snörassskydd på ladugården idag, så varken folk eller fä ska hamna under tonvis med snö framåt våren. Med tanke på hur mitt växthus har sett ut två år i rad, ungefär som om ett tåg kört över det, så är det verkligen behövligt nu när det dessutom är mer aktivitet där ute.

 

Igår var hovslagaren här hela förmiddagen och snyggade till alla pållarna. Ettan och Jazon fick vinterdäck och Edith och Elba verkades, Elba skötte sig finfint. Ettan hade lyckats lämna en sko i leran i måndags så hon fick gå på grusplätten bakom stallet till i går, till prinsessans lycka för då slapp hon ju smutsa ner tassarna ;) Plötsligt såg man att hon faktiskt har en vit strumpa på ena frambenet, det hade jag nästan glömt. Jag funderar starkt på att ta med mig familj och hästar och emigrera till Florida eller liknande om inte Kung Bore hälsar på snart. Jag tror han sitter någonstans och hånflinar åt mig. Elbolagens specialprognos (från något special-SMHI???) spådde visst att vintern skulle komma sista veckan i november. Nästan en hel månad kvar då ja, Florida here we come, Ettan och jag....

 

Summa summarum, hektiska dagar men vi har fått massor gjort, och det är bara lördag! Imorgon blir det lugnare, då ska jag försöka gulla med sambon att han hjälper mig hämta spån, det är svårt att få med sig ett drygt ton spån hem på B-körkort...

 

Näpp, snart dags att gå ut och kvällsfodra, men först en sväng förbi bilen för att hämta brillorna :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-