Ska det aldrig bli vinter??

... trodde jag aldrig att jag skulle tänka... Men det känns som det har varit råkallt, fuktigt och geggigt i flera månader nu, vi vill ha snö!! Ett par minusgrader och en decimeter snö, så hästarna får tillbaka gnistan och kan dra en repa i hagen då och då, istället för att stå och sucka i leran. Snälla Kung Bore, var är du?

Förra året hade de redan kört en vända med snöröjning den här tiden på året, det har vi stenkoll på i den här familjen eftersom kära sambon är en av ansvariga för snöröjingen i större delen av kommunen.

Härom kvällen när jag skulle ta in hästarna ropade jag på Edith för att hon skulle komma till grinden, och hon svarade två meter bort! Lite "snöljus" snart, tack! Eller åtminstone installation av en strålkastare på baksidan av stallet, snälla elektriker, kom snart tillbaka!

Ja, jag vet att jag kommer att gnälla i vår över att vintern aldrig tar slut, men just nu längtar vi både Ettan och jag!

Dressyrpass med Ettan 2011-01-08, femton minusgrader och nyfallet puder :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-