Höstrusk är inte riktigt min grej...

Jag har medvetet hållt mig borta från bloggandet här ett tag pga att september varit en enda lång plåga som kan sammanfattas i fyra bokstäver: R-E-G-N. Mina fina gräshagar, som vi trimmat med gräsklipparen (den med motor) två somrar innan gräsklipparna utan motor flyttade in, är nästan ett minne blott och har till större delen omvandlats till brunt klet. Vi konstaterade i stallet härom kvällen att man aldrig längtar så mycket efter vinter, eller i alla fall frost, som den här tiden på året. Det är kolsvart på kvällarna när man ska ta in hästarna och man får vara glad om man kommer in med båda stövlarna kvar på fötterna och inte kvar ute i leran... Summa summarum, nu kan det bara bli bättre!!

 

Alla hästar mår i alla fall bra. Jag tycker Elba har stått lite still ett tag i höjd och hon har också lagt på lite mer hull på sistone så det kan nog stämma. Jag leder henne ut till hagen varje dag och hon är så duktig. Hon är väldigt sällskaplig inne och älskar verkligen att bli borstad!

 

Idag har jag också lagt in nya bilder här på hemsidan, både på Jazon under "Hästar" och nya foton på stallet under "Om Stuteri Vision". Ta en titt!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-