Invigningsfika!!

Idag bestämde lillmatte och jag att vi skulle ha invigningsfika i stallet! Eftersom tuppen i hönsgården anlände igår och både hans gamla och nya matte också var på plats och pysslade på så tog vi en gemensam fikapaus. Vi hade till och med prinsessduk på vårt fina spånbalsbord (ni kan säkert gissa vem som bidrog med den... kanske hon som fikade i prinsessklänning?). Alla var överens om att fika var lite extra gott i stallgången, så det måste vi göra fler gånger! ;) 

 

Vår hyresgäst Jazon kom som sagt i går eftermiddag och har lunkat runt helt cool i sin hage som om han aldrig bott någon annanstans i hela sitt liv. Den som tyckte det var jobbigast med nytt sällskap var Ettan som helt plötsligt bestämde sig för att hon måste försvara sina tjejkompisar Edith och Elba och har stått och surat åt Jazon i sin hage ända sen vi släppte ut honom. Stackars Ettan, hon har inte haft tid att vara i sin älskade skog och lufsa runt alls idag, utan måste tydligen stå och vakta sina kompisar dygnet runt. Nu fick hon något att tänka på, hon som bara stått och slöat hela sommaren. Men hon har också visat att hon har en riktigt bra passage, nu ska vi bara försöka lura fram den vid rätt tillfälle också när vi kommit igång med motionen igen :)

Invigningsfika i stallgången!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-