.... and it goes on, and on, and on...

Det börjar nästan bli skrattretande..... Ettan är halt! I torsdags kom hon linkades ut ur skogen, var dock inte svullen eller öm i benet så jag bestämde mig för att avvakta ifall det var en vrickning. Det var det sannolikt inte, i lördags kväll fick jag dra in henne i stallet för då ville hon helt plötsligt knappt stödja på benet. Misstänkte hovböld så det fick bli Jodopaxomslag till idag när Umeås bästa hovslagare Johan var schysst och kom förbi. Han karvade och gröpte, hittade ingen aktiv böld men vi misstänker att det ändå är något därinne eftersom hon blivit bättre sen i lördags så vi får fortsätta med omslag ett par dagar till. Det blev grön linda idag med massor med bomull under så det ser ut som hon har trampat fast en halv melon på hoven :) Så nu blir det till att avvakta ett par dagar och se om något kommer ut.

Livet leker....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-