Mitt otursår fortsätter....

Mitt "oflyt" vad gäller hästdelen av mitt liv tänker tydligen fortsätta!! Det började i oktober förra året med att Ettan blev sparkad och fick sys i benet. Inget jättesår och det läkte fint, men ändå... Sen i februari blev jag tvungen att ta bort mitt connemarasto pga olycka efter att bara ha haft henne ett par månader. Idag när vi dräktigthetskollade Edith på 48 dygn så var hon inte dräktig. SUCK!! Kan man göra något slags omstart tro?? Som när man till slut drar ur kontakten när man fått totalhäng på datorn??

 

En liten solglimt bland de svarta molnen är att Edith och Elba idag har flyttat hem till Yttertavle från semin/bete, och resan gick jättebra. De strövar runt i sin hage och mumsar klöver, Elba åt klöverblommor även när hon låg och tog en vilopaus :) Jag har stått och kliat på henne en lång stund ikväll och det gillades. Någon som är totalt ointresserad av att ha fått nya grannar är Ettan. Jag trodde hon skulle bli glad, men hon nedlåter sig inte ens till att svara när Elba gnäggar nyfiket åt henne. Hon är mer intresserad av var jag är och gör och verkar lite sur över att behöva tävla om uppmärksamheten numera, stackars Ettan!     

Ettan - diva och ohotad favorit (än så länge)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-