Dammsugning!!

Igår gjorde jag något som jag förmodligen aldrig kommer att göra igen, jag dammsög hela stallet!! Eftersom den gamla kalkfärgen på betongväggarna ramlade av bara man tittade på den så blev vi tvungna att skrapa bort den innan vi kunde börja måla. Så jag och min stålborste har slitit hårt i två dagar, men igår var det äntligen dags för städning och därmed börjar vi se slutet på det här bygget, yehaaa! I går kväll fick allt trä ett första lager grundfärg och när veckan är slut så hoppas jag att det faktiskt ska vara inflyttningsklart, i alla fall den första boxen. Så SKÖNT och fantastiskt roligt!!! Återkommer med bilder!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-