En vecka med flyt!!

Här har det hänt saker under den gångna veckan! Edith kollades på 16 dygn i måndags och är dräktig. Det höll dock på att bli lite struligt för hon hade två fosterblåsor, men den ena som inte såg så pigg ut hade resoberats till kollen i går så nu hoppas vi att det går vägen ända till mitten av maj nästa år. Ettan har flyttat hem till Yttertavle och går och mumsar gräs 25 meter från huset, det är så mysigt att kunna sitta på altanen och njuta av att det äntligen har kommit hem hästar på gården!

Stallbygget går framåt på bred front, bokstavligen, för vi satte in de nya ytterdörrarna i början av veckan så numera kan man faktiskt få in en häst i det blivande stallet ;) I söndags var vi dessutom på en dagstur norrut och köpte stallinredning till tre boxar, så nu fattas det bara en boxfront sen kan pållarna flytta in. Sist men inte minst har jag fått tag i en dressyrsadel till Ettan, jag hittade en M&N till riktigt bra pris så nu blir det hårdtrimning i fortsättningen! 

På det hela taget en riktigt bra vecka alltså! Att det dessutom bara har gått tre dagar på min fem veckor långa semester känns inte heller fel! :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-