Edith har tajming!

Idag har Edith kollats igen och hon hade släppt ägget efter lördagens seminering så förhoppningsvis blir hon dräktig på första försöket! Ny kontroll igen om två veckor, till dess får vi hålla tummarna för att det är en ny Highcruiserbebis på gång! Highcruiser har haft 100% dräktighet (!) så det vore ju synd att förstöra statistiken....

 

Ettan verkar inte vara intresserad av det här med avel just nu, hon koncentrerar sig på att njuta av sommarväder och grönt gräs. I kväll var vi ute på en ridtur i skogen, hon skötte sig finfint även vid sjön som hon alltid brukar tycka är läskig av någon konstig anledning. Det blir nog häst av henne också till slut :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-