Semin idag!

Edith kollades igår och hade ett fint ägg på gång så idag har hon seminerats med Highcruiser. Jag hoppas det ser bra ut på nästa koll på måndag och att hon blir dräktig! Jag var i Norum och hälsade på Edith och lilla E igår, så nu finns det nya foton på E på hennes sida under Uppfödningar. Nu saknas det bara ett namn, har inte bestämt mig än men väljer mellan tre alternativ.

 

I Villanäs är det så myggigt att jag fortfarande tar in Ettan på nätterna. På eftermiddagen i går hade hon sprungit runt som om hon hade eld i rumpan så de fick flytta henne till sin vinterhage och då lugnade hon sig igen, min stackars ponny som verkar vara så extremt god jämfört med de andra hästarna och alltid blir så biten trots flugmedel av alla möjliga sorter...

 

Nedanför en färsk bild på "E" drygt tre veckor gammal, hon blev inte så pjåkig ändå! Kanske "något" överbyggd för tillfället bara :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar