Nu drar avelssäsongen igång!

Efter den supervarma helgen med trettio grader har vädret gått tillbaka till mer normalt tillstånd igen, tolv grader och mulet idag lagom till alla skolavslutningar...

Men nog om vädret, nu drar avelssäsongen igång! Edith ska kollas för 30-dagarsbrunst på fredag. Jag har bestämt mig för att Highcruiser 1135 får en ny chans i år, då förra årets föl Evidence blev en jättenätt liten dam med bra gång och han verkar passa Edith.

Jag småspanar på Ettan också och försöker lista ut hur hon ligger till, jag hade först inte tänkt betäcka henne i år men nu blev det ändrade planer så då tror jag vi kör på med henne också! Jag har inte bestämt än vilken ridponnyherre som ska få den äran, pga hennes storlek  som definitivt glidit över ponnymåttet så finns det inte så jättemånga att välja på men jag suger på den karamellen ett tag till.

Så går allt som det ska så blir det två Visionföl nästa vår, och det ska framför allt bli väldigt spännande vad Ettan levererar som ännu är ett oprövat kort vad gäller avel.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-