Feelin' HOT HOT HOT!

NEJ, jag ska INTE klaga, men det är varmt nu!! Vi har haft över 25 grader varmt idag och nu halv elva på kvällen är det fortfarande 21 grader!! Det är jätteskönt, men nackdelen är att man helt plötsligt måste börja vattna allt i trädgården och hästarna får oönskad påhälsning i form av alla möjliga sorters otrevliga insekter. Stackars Ettan som verkligen HATAR när man sprayar på henne måste nu stå ut med insektsmedel varje dag. Fast det går knappt spraya på henne så vi har kommit överens om att insektsmedel svampar man på, för allas trevnad....

 

Den gångna långhelgen har inneburit boot camp Yttertavle, svärföräldrarna har varit här och hjälpt till med både stallbygge, trädgårdsarbete och barnpassning och vi har fått massor gjort! Nu är innertaket och väggarna i stallet klara, så nästa projekt blir att ta upp större hål i ytterväggarna för att sätta dit dörrar på både fram- och baksidan genom vilka man faktiskt kan få in en häst. Vi hann också med en tur till Norum hela familjen och hälsade på Edith och lilla E, de gick och hade det så skönt i  solskenet. Lilla E vägrade trava som vanligt när jag hälsar på, så den gångarten är fortfarande av okänd kvalité.

 

Hur går det med namnförslagen till E?? En namn på E som är en geografisk plats och som passar ihop med Vision på slutet. Hjälp mig!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-