Dressyrtävling idag!

Jo, ni läste rätt, jag och Ettan har tävlat i dressyr idag! Vi deltog i Villanäs Trophy, en högst inofficiell tävling mellan hyresgästerna i stallet i Villanäs där Ettan bor. Det gick ganska bra, vi kom tvåa i dagens enda klass LB:1 med 57%, ingen fantastisk procent men det var ju också lite stökigare än vanligt runt ridbanan med både hästar och en imponerande skara åskådare tillika pressfotografer. Vår lilla tävling hade fler fotografer än vilken regional tävling som helst, det lät som ett smatterband när man red förbi publiken och det var kul att vi fick så mycket publik i det trista vädret. Lite strul med galoppen drog ner resultatpoängen, men jag bestämde mig innan ritten att jag skulle vara nöjd om jag red på mer än 55%, så det är jag. Uppsnofsade var vi också dagen till ära, Ettan med flätor i både fram- och bakänden, och jag red i slips :D Min kära sambo rynkade på ögonbrynen när hans favvoslips åkte iväg till stallet, men den klarade sig utan några missöden.

Här nedanför ser ni lite bilder från dagen!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-