Trist dag, men det är ju måndag också...

Denna måndag är inte en dag jag kommer att minnas med översvallande glädje som en toppendag. Jag är jätteförkyld och det har spöregnat. Som grädde på moset håller Edith oss fortfarande på halster och vägrar föla, imorgon har hon gått två veckor över tiden, rackarns häst!

 

Ett litet ljus i mörkret är att Ettan är superbrunstig. Jag funderade på om hon skulle visa den sidan alls nu när hon går i ensamt majestät i sin hage, men det behövde jag tydligen inte oroa mig över. Därmed har jag fått lite koll på när det kan vara dags att eventuellt seminera henne framöver. Och den stora frågan är vilken snygging som i så fall ska få den äran? Hon tycker livet är toppen nu när hon får gå och äta (eller i hennes fall snarare dammsuga) gräs en liten stund varje dag. Det börjar bli sommar!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

-